Pastrav italian

de MyFancyCake in Pastrav, 15 Sep 2011 | 9229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi,
  • 3 linguri ulei masline,
  • 2 catei usturoi,
  • condimente dupa gust (eu am folosit boia dulce, verdeturi italiene, sare, piper),
  • sucul de la 1 lamaie, 
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav italian:

Se curata pestele si se sareaza.Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sucul de la lamaie, uleiul de masline si condimente. Cu acest amestec se ung foarte bine pestii.Se lasa pastravul lae marinat (in frigider) peste noapte. Daca nu est posibil lasati-l macar 3-4 ore.A doua zi  dam pestele prin pesmet pe ambele parti.Asezam pestele intr-o tava cu grill.

Lasam pestele in cuptorul incins la 180 grade Celsius pana se rumeneste bine pe ambele parti.

Noi i-am servit cu cartofi de primavara si cu unt aromat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav italian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu smantana si tarhon